توسعه کتابخوانی باید در رئوس برنامه‌ ریزی های فرهنگی برای زائران باشد

تولیت آستان قدس رضوی گفت: توسعه کتابخوانی باید در رئوس برنامه‎ ریزی های فرهنگی برای زائران باشد.

1401/01/10
|
10:03

به گزارش رادیو زیارت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در حاشیه آئین افتتاح نمایشگاه کتاب رضوی در باب‌الجواد(ع) حرم مطهر امام رضا(ع)، به رویکرد فرهنگی آستان قدس در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی اشاره و با بیان اینکه باید بهترین مراکز، نشر و توزیع کتاب در اطراف حرم مطهر رضوی باشد، اظهار کرد: حرم مطهر رضوی، بارگاه عالم آل محمد(ص) است، لذا این مکان باید کانون نشر فرهنگ دینی و تشویق علم‌اندوزی باشد از این رو آستان قدس از هر فرصتی برای ترغیب و تشویق مردم به کتاب و کتاب‌خوانی استفاده می‌کند.

وی عنوان کرد: فراهم آوردن فضا برای عرضه کتاب گام نخست است، باید در تمام ورودی‎‌های حرم مطهر بازارچه‌های کتاب وجود داشته باشد تا اولین فروشگاه‌هایی که زائران پس از زیارت با آن‌ها مواجه می‌شوند، فروشگاه‌های عرضه محصولات فرهنگی و کتاب باشد.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: چه خوب است هدیه و سوغات زائران در سفر زیارتی مشهد، «کتاب» باشد که ارزشى معنوى و فرهنگی دارد، ترویج فرهنگ ارزشمند «سوغات کتاب» موجب تقویت و توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در کشور می ‎شود.

وی افزود: آستان قدس در تأسیس نمایشگاه کتاب رضوی به‌هیچ‌عنوان نگاه سوداگرانه و کسب درآمد نداشته و تنها هدفش رشد فرهنگ کتاب‌خوانی و ترویج سوغات فرهنگی به‌ویژه سوغات کتاب است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود به دست‌اندرکاران نمایشگاه کتاب رضوی توصیه‌هایی کرد و گفت: در این نمایشگاه باید کتاب‌هایی متقن و دارای محتوای غنی و صحیح عرضه شود و تنوع کتاب‌ها نیز باید آن‌چنان بالا باشد که نیاز سلایق مختلف را پاسخ دهد.

وی با تأکید بر اهمیت خلاقیت و نوآوری در فضاآرایی برای جذب مخاطبان، عنوان کرد: فروشندگان کتاب باید خود اهل مطالعه، کتاب‌خوان و با نویسندگان و کتاب‌های مختلف آشنا باشند و با صبوری و برخورد خوب سؤالات مخاطبان را باحوصله‌ پاسخ دهند.

تولیت آستان قدس رضوی تأکید کرد: در عرضه لوازم‌التحریر و محصولات جانبی در این مرکز نیز باید حتماً از تولیدات داخلی استفاده شود.

دسترسی سریع